No kierownica wypas przyznaje .. super sie trzyma ją w łapie. Jacek obszywa jak wspomniałem na miejscu bez wyciągania kierownicy. Miejsce na poduche nie jest obszyte bo nie mozna bo tam własnie sie rozrywa i wywala poduche podczas wypadku więc tam nie polecam obszywać choć chciałem ale mi odradzono.
Żle sprecyzowałem pytanie. Miejsce za poduchą czy jest obszyte. Tylna część kierownicy. Nie poducha. Na zdjęciu widać obszyte koło kierownicy, 4 poprzeczki a nie widać powierzchni za poducha łączącej te poprzeczki.
No to teraz wiem o co chodzi. Nie to miejsce jest nie obszyte bo nawet mi do głowy nie przyszło by tam obszyć. Ale jak co Mozna go o to poprosić nie ma problemu
Troche kiłowo wygląda na tych ramionach W skodzie mamy 4 ramiona tak, że moze byc nie ciekawie :? Ktoś z forum chyba coś takiego u siebie miał jak sie nie myle - lukas_78, poprzeglądaj glerie :wink:
Witam ja mam obszytą kierowniczkę właśnie tą skórą z allegro Mnie się podoba, sam obszywałem wg. załączonej instrukcji. Ja wybrałem skórę koloru czarnego i fakturę groszku. Wygląda idealnie jak faktura originalnej kierownicy i pasuje do reszty. Jka mi się uda dorwać aparat to wstawię fotki :twisted:
szczerze powiem ze nie podoba mi sie taka wersja, sam mialem obszywana "nie fabrycznie" i mam obszyta _cala_ kierownice. Czyli tylko srodkowy modul z poduszka jest nie obszyty- tak jak to ma miejsce w seryjnie obszytych kierownicach. A to duza roznica w estetyce. U mnie po prostu nie widac ze bylo to robione nie fabrycznie...
Patron, u mnie zamawiasz obszycie ja mam kierownice którą obszywam i zmienasz tylko kierownice na obszytą a wzamian biore twją plus 210 zł za obszycie pożądną skórą z flokowaniem
Też mam tak jak Cobra, ale ja kupowałem skórkę w Norauto w Wawie przy M1. Tylko takiego ładnego ściegu nie umiałem zrobić. Czyżby pod pseudonimem Cobra kryła się kobieta..... albo co gorsza........ :shock: (sorki, taki żarcik).
a ja zdecydowałem się na zakup oryginalnej kierownicy, kosztowała 200 zł i jestem bardzo zadowlony, udało mi się dorwać nóweczkę więc bomba, uważam ze lepiej się prowadzi na skórzanej niż na zwykłej, ale to tylko moje odczucie
pozdrawiam
Komentarz